Menukaart

Vanaf woensdag 4 april verrast Restaurant Het Wapen van Vidaa u niet alleen met een nieuwe menukaart maar ook met een nieuw concept. 

3-gangen voor € 32,50 p.p.

4-gangen voor € 37,50 p.p.
5-gangen voor € 42,50 p.p.

Reserveer snel uw tafel via restaurant@vidaa.nl of bel naar 010-5296091

Menu's du Chef
Woensdag 27 juni tot en met zondag 8 juli

Starter:
Amuse

Voorgerecht:
Vitello Tonato
Hoofdgerecht:
Gegrilde Rib-Eye met kruidenboter

Nagerecht:
Gekarameliseerde ananas met vanille ijs en slagroom

Bij de 4 gangen wordt er als tussengerecht geserveerd:
Courgette soep

Bij de 5 gangen wordt er als extra tussengerecht geserveerd:
Zalm ragout taartje

Menu's du Chef
Woensdag 11 juli tot en met zondag 22 juli

Starter:
Amuse

Voorgerecht:
Gerookte Rib-Eye met frambozendressing

Hoofdgerecht:
Tongfilet Picasso
Gebakken tongfilet met gebakken fruit en amandelen

Nagerecht:
Meloensoepje met citroenijs

Bij de 4 gangen wordt er als tussengerecht geserveerd:
Koude komkommer-muntsoep

Bij de 5 gangen wordt er als extra tussengerecht geserveerd:
Gefrituurde mosselen met 3 sausjes