Menukaart

Vanaf woensdag 4 april verrast Restaurant Het Wapen van Vidaa u niet alleen met een nieuwe menukaart maar ook met een nieuw concept. 

3-gangen voor € 32,50 p.p.

4-gangen voor € 37,50 p.p.
5-gangen voor € 42,50 p.p.

Reserveer snel uw tafel via restaurant@vidaa.nl of bel naar 010-5296091

Menu's du Chef
Woensdag 18 april tot en met zondag 29 april

Starter:
Amuse

Voorgerecht:
Avocado gevuld met IJslandse garnalen
overgoten met een heerlijke cocktailsaus

Hoofdgerecht:
Surf en Turf
van Kogelbiefstuk en Gamba's met rode wijnsaus

Nagerecht:
Wentelteefjes van Fries suikerbrood met vanilleijs

Bij de 4 gangen wordt er als tussengerecht geserveerd:
Gecaramaliseerde lofsoep

Bij de 5 gangen wordt er als extra tussengerecht geserveerd:
In tempura gebakken champignons met een kruidensaus

Menu's du Chef
Woensdag 2 mei tot en met zondag 13 mei

Starter:
Amuse

Voorgerecht:
Asperges met een boerenham cocktail


Hoofdgerecht:
Gebakken zalmfilet met asperges overgoten
met een Hollandaise saus

Nagerecht:
Bosvruchten parfait in een chocolade verpakking

Bij de 4 gangen wordt er als tussengerecht geserveerd:
Verse romige aspergesoep

Bij de 5 gangen wordt er als extra tussengerecht geserveerd:
Knapperig gebakken kalfszwezerik met een cognac saus