Restaurant Het Wapen van Vidaa

In ons sfeervolle restaurant, Het Wapen van Vidaa, kunt u heerlijk en duurzaam uit eten. Onze gerechten worden met zorg samengesteld door onze Chef-Kok. De Chef-kok maakt gebruik van verse en seizoensgebonden ingrediënten, die veelal biologisch zijn en bovendien gebaseerd op de Blue Zones. De Blue Zones zijn vijf plaatsen over de wereld waar de mensen het langst in goede gezondheid leven. 

Bij restaurant 'Het Wapen van Vidaa' kunt u heerlijk genieten van een lunch, diner, High Wine, High Tea of gewoon een kopje koffie/thee met een lekker taartje van Koekela. U bent van harte welkom in ons restaurant! Het restaurant heeft een prachtig terras aan het water, hier kunt u heerlijk uit de wind genieten van ons mooie uitzicht over het eiland. 

Een feest vieren met een diner of borrel? Ook dit is mogelijk in restaurant 'Het Wapen van Vidaa'! Voor meer informatie kunt u kijken bij de pagina 'Feesten en partijen' en vergeet vooral niet ons nieuwe All-in Feestarrangement te bekijken! 

Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw dieetwensen. Het is wel belangrijk om dit van tevoren aan ons te laten weten zodat we samen met de Chef-kok de gerechten hierop kunnen aanpassen.

Heeft u ook zo'n trek gekregen? Reserveer nu een tafel in ons restaurant of op het terras! 

Creatief en verrassend in smaak! Durf te genieten...

 

 

 

Maandag en dinsdag           Gesloten
Woensdag t/m zondag        Open vanaf 11:30 uur

Zie onder het kopje Algemeen de openingstijden op Feestdagen.