Workshops bij Vidaa

Vidaa organiseert diverse workshops afhankelijk van uw wensen en het aantal personen/deelnemers!

Cocktail Workshop

Verras vrienden, familie en/of collega's met een onvergetelijk leuke cocktailworkshop!

Heb jij altijd al cocktails willen maken? Bij Vidaa staat de cocktailworkshop in het teken van kwaliteit. De deelnemers maken gebruik van verse ingredienten, A-merk dranken en professionele bartendertools. Deelnemers aan de cocktailworkshop kunnen voorafgaand drie cocktails kiezen die zij gaan maken. Voor de ultieme beleveing kan er gekozen worden voor cocktails met verschillende bereidingsmethodes zoals muddlen, shaken en pouren.

De cocktailworkshop is te reserveren vanaf € 39,95 p.p.

De workshop is te reserveren vanaf 6 personen met een tijdsduur van 60 of 90 minuten. 
De workshop is zeer geschikt in combinatie met een vergadering, verjaardag en andere gelegenheden!

Voor meer informatie of het reserveren van deze workshop kan er contact opgenomen worden via info@vidaa.nl of 010-5296071.

 

 

Roofvogelworkshop

Maak uw vergadering, bedrijfsuitje, verjaardag en/of andere gelegenheid uniek met een roofvogelworkshop.

Door de grote passie voor roofvogels en uilen hebben de valkeniers een unieke collectie van deze fascinerende vogels opgebouwd. Zij verzorgen hun roofvogels met veel liefde, respect en zorgvuldigheid en proberen hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk na te bootsen. Er bestaat geen mooiere band en samenwerking tussen mens en roofvogel dan in de valkerij.

De roofvogelworkshop is te reserveren vanaf € 495,00 per workshop.

De workshop is te reserveren vanaf 1 persoon met maximaal 20 personen per workshop. De workshop is mogelijk vanaf een tijdsduur van 45 minuten en is zeer geschikt in combinatie met een vergadering, bedrijfsuitje, verjaardag en/of andere gelegenheden.

Voor meer informatie of het reserveren van deze workshop kan er contact opgenomen worden via info@vidaa.nl of 010-5296071.

 

 

 

  

Workshop Dikke Dames of Vrolijke Dieren schilderen

Een geheel verzorgde workshop schilderen op hout

Wordt jij ook zo vrolijk van de Dikke Dames of de Vrolijke Dieren schilderen? Bij deze workshop schilder jij zelf een leuke Dame of Vrolijk Dier waar jij geen schilder ervaring voor nodig hebt. De schilderij wordt gemaakt op hout voor een exclusieve uitstraling. Bepaal je eigen kleuren en geef je eigen draai aan het schilderij! Tijdens de workshop kan er uit meerdere afbeeldingen gekozen worden en aan het einde van de workshop mag je de eigen gemaakte schilderij mee naar huis nemen!

De workshop is te reserveren vanaf € 42,50 p.p.

De workshop is te reserveren vanaf 6 personen, heeft een tijdsduur van 2,5 uur en is zeer geschikt in combinatie met een High Tea, High Wine, verjaardag en/of andere gelegenheid.

Voor meer informatie of het reserveren van deze workshop kan er contact opgenomen worden via info@vidaa.nl of 010-5296071