Pensioen/Jubileum

Trekt u of een van uw collega's binnenkort de deur op het werk achter zich dicht omdat deze met pensioen gaat? De kans is groot dat u of uw collega niet zonder afscheid de werkvloer en de collega's wilt verlaten. Als u of uw collega bewust afscheid neemt van de rol als werknemer of collega dan heeft dit een zeer positief effect op hoe u of uw collega daarna de volgende stap in het leven maakt!
Afscheid nemen geeft ook een rol van erkenning van degene die jarenlang uw collega is geweest. Dit heeft te maken met het feit dat een afscheid op de werkvloer erkenning geeft voor de rol die iemand jarenlang heeft gehad. Dit is een extra reden om het afscheid van u of uw collega niet stilletjes voorbij te laten gaan, maar met een mooi feestje af te sluiten. 

Uiteraard geldt dit natuurlijk niet alleen voor als u of uw collega met pensioen gaat. Als u of uw collega een jubileum te vieren heeft, geeft dit uiteraard ook erkenning aan de jarenlange rol die u of uw collega als werknemer op de werkvloer vervuld.

Bij Vidaa kunt u er een spetterend en origineel feest van maken! Wij hebben verschillende locaties voor u beschikbaar, afhankelijk van uw wensen en het aantal personen. U bevindt zich altijd in een sfeervolle ambiance! In de keuken van ons restaurant 'Het Wapen van Vidaa' verzorgen wij heerlijke buffetten, (walking-) diners, luxe hapjes, High Tea's en High Wines. Onze koks maken graag heerlijke gerechten voor uw klaar, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een barbecue, dit is zowel bij mooi en slecht weer mogelijk.

Kortom, Vidaa biedt u de mogelijkheid om uw afscheid of jubileum compleet naar wens te maken. Mocht u zelf ideeën hebben horen wij dat natuurlijk ook graag. Het team van Vidaa denkt graag met u mee. Vraag nu uw brochure of offerte aan!