Gender Reveal Party

Wilt u op een leuke manier het geslacht van uw verwachte kindje bekend maken? Dan is een Gender Reveal Party een heel leuk idee!

 

De Gender Reveal Party is een feestje dat is overgevlogen vanuit Amerika. Tijdens dit feest kunt u iedereen op de hoogte brengen van het geslacht van uw kindje. De 'reveal' van het geslacht kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen aan de echoscopist om het geslacht op te schrijven. Deze kan de uitslag dan in een envelop doen welke u aan onze medewerkers kunt geven. 

 

Vidaa heeft verschillende manieren om het geslacht te onthullen, bijvoorbeeld met hapjes met roze of blauwe laagjes, of een doos met roze of blauwe heliumballonnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met de envelop naar een bakkerij en een taart laten maken. Aan de buitenkant ziet deze taart er neutraal uit, maar zodra u hem aansnijdt wordt de roze of blauw vulling zichtbaar. Als u zelf leuke ideeën heeft, zijn die natuurlijk ook van harte welkom, wij denken graag met u mee.

 

Wilt u uw Gender Reveal Party vieren op een unieke locatie? Vraag dan nu de offerte of brochure aan of neem contact op met een van onze medewerkers.