Vidaa! Uw feest op een eiland

Vidaa is zeer geschikt voor o.a. jubilea, verjaardagsfeesten, huwelijk-vieringen, team-uitjes en borrels.

 

Bent u van plan een feestje te vieren? Dan is Vidaa de perfecte locatie. Wij bieden verschillende arrangement, deze kunt u zien als een basis voor een feest. Soms past een arrangement al volledig bij uw wensen, maar soms moet deze nog wat aangepast worden. Uiteraard is dit geen probleem. Wij kunnen ieder arrangement zo (her)inrichten dat het perfect past bij wat u in gedachte heeft.

 

Wij hebben verschillende locaties voor uw beschikbaar, afhankelijk van uw wensen en het aantal personen. U bevindt zich altijd in een sfeervolle ambiance! In de keuken van ons restaurant Het Wapen van Vidaa verzorgen wij heerlijke buffetten, (walking-) diners, luxe hapjes, barbecues, High Tea’s en High Wines.

 

In de zomer is het heerlijk vertoeven op een van onze gezellige terrassen aan het water. Maar ook in de winter brengen de kampvuren gezelligheid! Wij hebben een prachtige heemtuin op ons eiland, vol kunst, vijvers, bijzondere planten, bomen en bloemen. Bijen maken hun eigen honing in hun bijenhotel, onze Barnevelder kippen leggen hun eieren en de vlinders genieten van de speciaal aangelegde vlinderweide. 

 


Wilt u, uw feest geven op dit unieke eiland, vraag dan nu een brochure aan! Mocht u zelf leuke ideeën hebben, dan helpen wij u graag bij de voorbereidingen.