Werken bij Vidaa

Stagiaire Sales en Marketing

Vidaa is gevestigd op landgoed Artihove/Vidaa in de bosrijke omgeving van Bergschenhoek. Vidaa biedt verschillende mogelijkheden voor de organisatie van bruiloften, zakelijke evenementen en particuliere feesten. Daarnaast bevindt zich op het landgoed ons restaurant 'Het Wapen van Vidaa'. Rust, harmonie en balans staan bij Vidaa centraal. 

Heb jij altijd al stage willen lopen in een veelzijdig bedrijf? Ben jij creatief ingesteld en heb jij een passie voor het organiseren van vergaderingen, feesten en bruiloften? Kom dan stage lopen bij Vidaa! Vidaa biedt regelmatig stageplaatsen aan studenten die een recreatieve, toeristische of marketing & sales gerelateerde opleiding volgen op MBO- of HBO-niveau. In overleg is het ook mogelijk om een afstudeerstage bij Vidaa te volgen. 

Profiel
Je zit in het derde of vierde jaar van een MBO- of HBO-opleiding in de richting van vrijetijdsmanagement, toerisme en recreatie, media & entertainment management of een vergelijkbare richting. Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je wilt graag ervaring opdoen op het gebied van evenementenorganisatie, marketing en sales. Je bent creatief, klantgericht, flexibel en organisatorisch sterk. 

Takenpakket
Tijdens de stage loop je mee op de afdeling sales en marketing van Vidaa. Hierbij help je met het organiseren van evenementen, onderhoud je het contact met klanten, houd je de social media pagina's bij, denk je mee over nieuwe promoties en nog veel meer! In ruil daarvoor krijg je gezellige collega's en een stagevergoeding van € 200,00 per maand. 

Ben jij geïnteresseerd in de stageplaats en ben je minimaal 4 maanden beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar info@vidaa.nl. Momenteel zoeken wij stagiaires vanaf januari 2018. 

Voordelen van bij Vidaa werken:
- Een prima marktcomfort uurloon;
- Iedereen deelt mee in de fooi, dus ook de keukenhulp;
- Een app voor je telefoon waarin je zelf kan aangeven wanneer je beschikbaar bent;
- Een leuk en jong team waarin je jezelf snel thuis zal voelen.