Werken bij Vidaa

Medewerkers/Studenten voor Landgoed Artihove/Vidaa

Voor de maanden april tot en met oktober

Landgoed Artihove/Vidaa is een locatie in Bergschenhoek, waar veel feesten en partijen plaatsvinden in de zomermaanden. Dit omdat het een superlocatie is met een eigen eiland, feestzalen en een restaurant. Voor deze locaties zijn we op zoek naar medewerkers met de nodige gastvrijheid die ons willen ondersteunen in de bovenstaande maanden. Het gaat om diverse vacatures.

 

 

 

Medewerker Banqueting

Jij bent als Banqueting medewerker verantwoordelijk voor alles achter de schermen. Dit houdt in dat jij er voor zorgt dat de restaurantploeg na binnenkomst gelijk aan de slag kan. Het is belangrijk dat je flexibel bent ingesteld, zodat je de gast altijd tevreden kan stellen. Verder zorg je er voor dat alles klaar staat, van de glazen tot de tafels. Ook zal het weleens voorkomen dat je glazen moet halen of lichte schoonmaakwerkzaamheden moet uitvoeren.

Keukenhulp

Als keukenhulp ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van ondersteunende taken in de keuken, zoals afwassen. Bij Vidaa kan je zeker de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen. Indien je laat blijken dat je hiervoor geschikt bent, zal de Chef-Kok je ook willen inzetten voor andere keukenwerkzaamheden. Denk hierbij aan het voorbereiden van een 4-gangen diner voor bijvoorbeeld 150 gasten. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van je werkplek.

Tuinmedewerker

In de zomer groeit en bloeit alles, dus ook onkruid. Aangezien Landgoed Artihove/Vidaa in bezit is van een redelijk groot stuk grond, komt hier dus ook een hoop onderhoud bij kijken. Het werk zal bestaan uit het onderhouden van het eiland en de rest van het landgoed. Van zagen tot spitten, een hele diverse baan.

Medewerkers bediening/bar

Van glazen halen tot een chique diner uitserveren; Dit kan je of wil je leren. Gastvrijheid zit in je bloed en je bent ook nog eens representatief voor Vidaa. Je hebt er geen bezwaar tegen om de hele dag aan het werk te zijn, soms zelfs tot diep in de nacht. 

 

  

 

 

 

 

Voordelen van bij Vidaa werken:
- Een prima marktcomfort uurloon;
- Iedereen deelt mee in de fooi, dus ook de keukenhulp;
- Een app voor je telefoon waarin je zelf kan aangeven wanneer je beschikbaar bent;
- Een leuk en jong team waarin je jezelf snel thuis zal voelen.

Nadelen van bij Vidaa werken:
- ​Het is echt onmogelijk te bereiken met openbaar vervoer, dus zorg er voor dat jij een goede fiets/brommer/auto hebt;


Ben je enthousiast? 
Stuur je motivatie met CV naar restaurant@vidaa.nl
Verdere bedrijfsinformatie kunt u terugvinden op onze website.