Samenwerkende partners

Evenses

Evenses is onze partner voor entertainment. Zij bieden een breed aanbod van bands en dj's tot fotohokjes, typetjes, verlichte dansvloeren en nog veel meer. U bent verzekerd van top kwaliteit entertainment, voor een betaalbare prijs.

www.evenses.com

  

Studio Dijkgraaf

John Dijkgraaf van Studio Dijkgraaf is een professionele trouwfotograaf. John legt op een ongedwongen wijze jullie bruiloft vast, hij maakt bruids-foto's die persoonlijk en echt zijn! 
'Dat doe ik door me op een natuurlijke wijze tussen jullie en jullie gasten te mengen, zo leg ik op een onopvallende manier al die bijzondere momenten vast; de sfeer, emoties en de gasten die belangrijk voor jullie zijn, momenten die je de rest van je leven zullen bijblijven'.

Maak een afspraak met John, bekijk vrijblijvend zijn voorbeeld-albums en bespreek jullie trouwdag!

www.studiodijkgraaf.nl

Het Taartgeheim

Het Taartgeheim is een specialist in bruidstaarten, feesttaarten, rouwtaarten, zakelijk gebak, petit fours en cupcakes en is gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland. Het team produceert exclusieve taarten voor elke gelegenheid. Het is hun grootste passie om uw wens om te zetten in een smakelijk ontwerp en streven hierin naar perfectie. Ieder idee mag aan hen worden voorgelegd!

Via de website kunt u GRATIS en vrijblijvend een proefafspraak inplannen om de wensen door te bespreken, te proeven en eventueel een offerte te maken.

http://www.hettaartgeheim.nl/

 

 

De Beeldbroeders

De Beeldbroeders leggen op unieke wijze de mooiste dag van jullie leven vast!
Zij zijn er vanaf het begin bij: 'We filmen en/of fotograferen de voorbereidingen zodat jullie van elkaar kunnen zien hoe jullie de ochtend hebben beleefd.' De broeders filmen en fotograferen ongemerkt de hele dag door en leggen alle mooie momenten vast.

Maak jullie bruiloft onvergetelijk en verras je gasten met een spectaculaire weddingclip gemaakt door de Beeldbroeders!

http://beeldbroeders.com/

  

Remember me

Van een definitief afscheid kun je een mooie herinnering maken. Dat kan door de uitvaart aan te laten sluiten bij een uniek leven. RememberMe.nl is een onafhankelijk online magazine met inspirerende artikelen, nieuwe trends, praktische tips en bijzondere bedrijven op het gebied van uitvaart en rouw.

www.rememberme.nl