Samenwerkende partners

Evenses

Evenses is onze partner voor entertainment. Zij bieden een breed aanbod van bands en dj's tot fotohokjes, typetjes, verlichte dansvloeren en nog veel meer. U bent verzekerd van top kwaliteit entertainment, voor een betaalbare prijs.

www.evenses.com

  

De Jongens Van Je Weet Wel

Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.” Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long-avond vol verzoeknummers.

Een collectief van 12 muzikanten. Er zijn dus altijd wel een paar van onze jongens aan het werk bij verschillende locaties in Nederland. Kom gerust eens langs om een indruk van ons te krijgen

www.jongensvanjeweetwel.nl

  

Remember me

Van een definitief afscheid kun je een mooie herinnering maken. Dat kan door de uitvaart aan te laten sluiten bij een uniek leven. RememberMe.nl is een onafhankelijk online magazine met inspirerende artikelen, nieuwe trends, praktische tips en bijzondere bedrijven op het gebied van uitvaart en rouw.

www.rememberme.nl