Locaties bekijken

Vidaa ligt centraal en goed bereikbaar in Bergschenhoek (Lansingerland), gelegen nabij Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer. Wij bieden verschillende vergaderlocaties,
elk met een uniek karakter. Ideale ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, seminars en cursussen, uiteraard met alle professionele faciliteiten die u nodig heeft.

Vidaa ligt midden in een prachtige natuurgebied: een oase van rust en inspiratie. Tijdens de break kunt u een wandeling over het eiland maken en even ontspannen in de meditatietuin en zo het maximale uit de meeting halen. 


Het Wapen van Vidaa

Het Wapen van Vidaa is te reserveren als huwelijks, feest of vergaderlocatie. Een prachtig ingerichte ruimte met bar, eventueel ook op te delen in twee zalen: een als dansvloer en een om te praten en zitten.

Zijzaal

De Zijzaal is gelegen in het restaurant, echter betreft dit een aparte zaal. In overleg heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het terras of het gehele restaurant af te huren. De Zijzaal is zeer geschikt voor een vergadering, congres, receptie en/of diner. Het Buitenhuys

Het Buitenhuys is een op zichzelf staande locatie op het landgoed. De locatie is een zeer geschikte vergaderzaal en beschikt over sanitaire voorzieningen. Voor de lunch maakt u een kleine wandeling van 2 minuten naar het restaurant.

 

 

Pura Vidaa

Pura Vidaa is zeer geschikt voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, bedrijfsvieringen, recepties en grote evenementen. Deze locatie prachtig gelegen aan het water en beschikt over een ruim privé terras waar u vrij gebruik van kunt maken.

 

  

Terras Pura Vidaa

Het moderne terras van de feestzaal Pura Vidaa. Gelegen aan het water met een sfeervol en luxe buiteninterieur van steigerhout.

 

 

Mongoolse Ger

Deze unieke locatie ligt midden op het waanzinnige eiland en is te bereiken via het pontje of via de brug. De locatie beschikt over sanitaire voorzieningen. De Mongoolse Ger is uitermate geschikt voor een buffet of walking diner, tevens heeft u hier ook uw eigen terras welke geschikt is voor een BBQ. De Ger wordt ook gebruikt als binnenlocatie voor een huwelijk!

  

Terras voor de Ger

Het moderne stuk van het eiland, met een ondergrond van strakke tegels en uitzicht over het water. Het terras is zeer geschikt voor een borrel, buffet of BBQ.

 

 

 

Boeddha tuin

Een binnenplaats op het eiland, midden in de natuur onder met romantisch prieel, omgeven door prachtige bomen, bloemen en planten op een ondergrond van fijne schelpjes.

Naar wens versieren wij de binnenplaats met ballonnen en lampionnen.

You-Photo