Artihove

 

 

creatieve geschenken • interieur design • gebruiksvoorwerpen •  (tuin) sculpturen

Bij Artihove kunt u inspiratie vinden om een bijzonder kunstobject of kunstgeschenk aan te kopen. De kunstenaars van Artihove vervaardigen creatieve en kunstzinnige beelden en geschenken in verschillende materialen. Deze geschenken worden ontworpen vanuit een gedachte of gevoel. Dit maakt de Artihove beelden en geschenken extra persoonlijk en verrassend!
 
Het is tevens mogelijk om kunst, of een kunstgeschenk, geheel op maat te laten vervaardigen. Artihove heeft verschillende producttypen, zoals relatiegeschenken, kerstpakketten, jubileumgeschenken en grote objecten. Deze komen naar voren in sculpturen, tuinsculpturen, pakketten, schilderijen en bronzen beelden.
 
 
Beeldenpark en showroom
Op ons landgoed in Bergschenhoek (noordelijk van Rotterdam) kunt u honderden kunstobjecten, sculpturen, tuinbeelden, schilderijen, glasobjecten, sieraden en decoratieartikelen bekijken in de beeldentuin van ruim 30.000 m2 en in een ruime showroom.
 
Artihove is gelegen in het prachtige recreatiegebied De Rottemeren. Het is zeker de moeite waard om een heerlijke wandeling te maken in een inspirerend gebied vlakbij de randstad.