Gamification

Vidaa heeft samen met zusterbedrijf Serious Game Media gekeken hoe gametechnieken en gebruikt kunnen worden tijdens uw verblijf op ons landgoed. De gametechnieken kunnen worden ingezet voor uw event, congres, of vergadering om deze leuker en efficiënter te maken. Ze worden gebruikt voor en tijdens uw verblijf.

Wat is gamification?

Gamification is het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgevingen. Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers ( intrinsiek ) te motiveren en hun ervaring te verrijken. Gamification is een breder begrip dan een serious game. Een serious game heeft elementen van gamification in zich, maar gamification kan ook toegepast worden in bijvoorbeeld communicatie, educatie, of om een onderdeel van een proces te stimuleren.

Toepassingen van gamification op Vidaa

Vidaa zet gametechnieken in op het gebied van events, congressen en vergaderingen.

– Voor uw event

Een zakelijke ontmoeting begint met een goede voorbereiding. Hiertoe geeft Vidaa u de gelegenheid onze gegamificeerde uitnodiging in te zetten. Deze bestaat uit een Schatkistje dat slechts open te maken is bij het invoeren van de juiste code van het cijferslot. Deze code ‘kraakt’ men door de juiste antwoorden te geven op vragen die passen bij het onderwerp van de ontmoeting.

Het is mogelijk deze uitnodiging geheel in uw huisstijlkleuren en uiteraard met uw vragen uit te voeren. Ook is het mogelijk een ander type uitnodiging geheel op maat voor u te maken.

– Tijdens uw event

Tijdens de ontmoeting zijn diverse gametechnieken en serious games in te zetten. Zo is er de mogelijkheid om een onderwerp onder druk te laten behandelen in een escape room. Ook kan Vidaa samen met haar zusterbedrijf Serious Game Media een spel voor u op maat maken.

Voor vergaderingen en heisessies is er een speciaal spel ontwikkeld. Dit spel daagt de deelnemers uit om op creatieve en kritische wijze met een door u gekozen onderwerp bezig te zijn. Daarnaast draagt het zorg dat de input van alle deelnemers wordt meegenomen. Nieuwsgierig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

gegamificeerde_uitnodiging_zakelijk

GEGAMIFICEERDE UITNODIGING

Om uw meeting door uw gasten goed te laten voorbereiden, biedt Vidaa u de mogelijkheid hen een gegamificeerde uitnodiging te sturen. Met deze uitnodiging kunt u makkelijk het onderwerp van de meeting en de voorbereiding hierop onder de aandacht brengen.
Meer informatie over de mogelijkheden bij VIDAA?
Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Na invulling nemen we contact met u op om u te informeren over al onze mogelijkheden en uw wensen verder te bespreken.
top