De mooiste festivallocaties bij rotterdam

Festivals bij Vidaa

Vidaa als Festivallocatie

Vidaa ligt in het Recreatiegebied De Rottemeren en wordt omgeven door de heuvels van een golfbaan. Het is een intieme locatie met veel natuur, kunst en  prachtige waterpartijen. De activiteiten kunnen worden verspreidt over een eigen eiland dat in ieder seizoen bijna sprookjesachtig aan doet. Een ideale locatie om uw ( mini ) festival te organiseren.

 

Festival bij het kampvuur

Midden in de natuur biedt Vidaa het concept van The Campfire Sessions. Een unieke en enerverende manier van vergaderen. In de open lucht, of – indien het regent – in een sfeervolle hooibarg ervaart u de perfectie van eenvoud. Het kampvuur verbindt, zorgt voor open gesprekken en er komen gesprekken los omtrent onderwerpen waar het echt om draait.

Event gamification

Met de juiste gametechnieken wordt een event een bruisende en memorabele gebeurtenis. Het draagt bij aan de sfeer, het bespreekbaar maken van het onderwerp en het opdoen van waardevolle contacten.

Vidaa heeft samen met zusterbedrijf gamification toegepast om van uw event een succes te maken. Zo is er een gegamificeerde uitnodiging om aandacht voor uw event te vragen, de bezoeker uit te dagen en intrinsiek te motiveren het event te bezoeken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw bezoeker tijdens uw event een serious game te laten spelen.

De Serious Game wordt in overleg met u gemaakt en kan plenair worden gespeeld, of bijvoorbeeld als Escape Room met delen van de groep.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner mogelijk

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamified meeten

N

Breaks met natuurwandeling

N

Mindfulness sessie

N

Toegepaste kunst

N

Smartboards

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Pittoreske omgeving

N

Gegraveerde glazen

N

Centraal gelegen

N

Afsluiten met Campfire Session

N

Buiten vergaderen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.