EEN GEDENKWAARDIGE UITVAART VLAK BIJ ROTTERDAM, MIDDEN IN DE NATUUR

Als je afscheid moet nemen van iemand van wie je veel gehouden hebt, kan een mooie en gedenkwaardige ceremonie troost bieden. Vooral wanneer deze wordt gehouden op een prachtige en serene plek. Vidaa biedt een gedenkwaardige uitvaart vlak bij Rotterdam midden op twee prachtige locaties in de natuur.

Een afscheid bij Vidaa is op zijn zachtst gezegd bijzonder. Je ervaart rust en sereniteit in een warme, persoonlijke sfeer. Om je heen hoor je de vogels en zie je de wind door de bomen waaien…

 
uitvaart vlak bij rotterdam op landgoed vidaa of vidaa lago
een persoonlijk afscheid midden in de natuur

Bij Vidaa bieden we verschillende locaties in de natuur om je dierbare samen met vrienden en familie te herdenken. Zowel bij Vidaa Lago, op een prachtige plek aan de rivier de Rotte als bij Landgoed Vidaa, midden in het lage Bersche bos, hebben we verschillende plekken die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert.

 Zo kun je afscheid nemen van je dierbare in een van de vernieuwde Pura Vidaa zalen binnen, bij Herba Vidaa, buiten op het gras of in de traditionele Mongoolse Ger. Een grote ronde tent, die plek biedt aan ongeveer honderd personen.

Om het afscheid bij Vidaa extra gedenkwaardig te maken, kunnen we verschillende mogelijkheden toevoegen. Zo kunnen we tijdens de ceremonie een prachtige diaserie van de overledene tonen, terwijl zijn of haar favoriete muziek op de achtergrond wordt afgespeeld. 

Daarnaast, kunnen we na het afscheid voorzien van het “kopje koffie en het plakje cake”, maar op het gebied van eten en drinken is er bij ons nog zoveel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Italiaanse borrelplank of een uitgebreide, culinaire lunch van restaurant Bij Ad. Ook kan naar aanleiding van eigen wensen, een geheel passend menu worden samengesteld.

Extra mogelijkheden

Het is mogelijk om na een begrafenis of crematie bij ons de condoleance te houden. Om ook na de bijeenkomst af en toe stil te staan bij de dierbare bijzondere persoon, biedt Vidaa de volgende opties:

Locaties:

De juiste locatie brengt de gepaste sfeer voor de uitvaart voor jouw dierbare. Bekijk hieronder de locatie die bij jou past.

Previous
Next

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

DIRECT INFORMATIE AANVRAGEN OVER de uitvaartMOGELIJKHEDEN BIJ VIDAA?

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.

top