Previous
Next

Restaurant bij ad: samen eten is de olie voor vriendschap

Laat je smaakpapillen prikkelen tijdens een bezoek aan Landgoed Vidaa en schuif aan voor een gastronomisch eetbeleving aan Bij Ad. Het nieuwe, gastronomische restaurant in Bergschenhoek.

‘Bij Ad’ is het genieten met een hoofdletter G! In dit fijne restaurant in bergschenhoek, schuif je aan voor een culinaire lunch, een middagje borrelen of een 3- tot 6-gangendiner inclusief bijpassende wijnen.

Bij ad janssen en aart van den hoek
puur vers en duurzaam

De Rhoonse meesterkok Ad Janssen, die ruim 25 jaar meedraait in het horecavak en onder andere bekend is van kookprogramma’s bij de Tros en het Kasteel van Rhoon, zwaait de scepter in restaurant Bij Ad. Samen met chef-kok Aart van den Hoek, die de dagelijkse leiding op zich neemt, bezorgt hij je een culinaire eetervaring midden in de natuur.

In restaurant ‘Bij Ad’ kun je kwaliteit verwachten. Kruiden en specerijen worden zelf gekweekt op ons landgoed en er wordt veel gewerkt met lokale leveranciers. Tijdens je bezoek word je verrast met tongstrelende gerechten die bereid worden met pure ingrediënten. Ook geniet je van een hartverwarmende service, een ongedwongen ambiance en adembenemend uitzicht op het landgoed.

praktische informatie

Restaurant Bij Ad is geopend van woensdag t/m zondag. De openingstijden zijn: 

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 11.00-22.00

Donderdag: 11.00-22.00

Vrijdag: 11.00-00.00

Zaterdag: 11.00-00.00

Zondag: 11.00-18.00

Bekijk de website van restaurant Bij Ad om het menu te bekijken of maak direct een reservering,

Restaurant bij Ad
top