Terug naar je oergevoel met the Campfire sessions

Campfire Sessions is een unieke belevenis midden in de natuur. Samen met familie, vrienden of collega’s ga je rond het kampvuur om met elkaar naar fijne muziek te luisteren, goede gesprekken te voeren, zelf marshmallows te roosteren en te genieten van de heerlijkste gerechten uit de natuur.

Campfire Sessions is de ideale mogelijkheid om even te ontsnappen aan het hectische leven van alledag en je een te voelen met de natuur. Elke vrijdag en zaterdag wordt bij Vidaa het kampvuur aangestoken en kun je met een hapje en een drankje onder een schapenvelletje wegkruipen en luisteren naar sfeervolle muziek of liveoptredens. 

zelfgemaakte hapjes en drankjes
de kracht van Campfire Sessions

Knapperige pizza’s met eigengemaakte brandnetelpesto, gezonde fruitshakes met fruit van eigen land en een variatie aan gezonde en lokale gerechten. Tijdens Campfire Sessions staat er allerlei lekkers op het menu om de innerlijke mens te verwennen met lokale en zelfgemaakte lekkernijen.

Niet alleen met vrienden en familie, maar ook met teamgenoten en collega’s is Campfire Sessions een spectaculaire ervaring. Door de magnetische aantrekkingskracht van het kampvuur, ontstaat er een bepaalde connectie. Mensen voelen zich verbonden en worden openhartiger, waardoor je synergie creëert en lastige vraagstukken veel sneller met elkaar kunt oplossen. 

Ieder weekend

Campfire Sessions vindt iedere vrijdag- en zaterdag avond plaats op Landgoed Vidaa.  Reserveer nu je plekje en beleef een avond vol gezelligheid!

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

The campfire sessions als bedrijfsuitje? Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.

top