Een unieke coaching sessie waarbij vuur en natuur centraal staan

In het leven is geen dag is hetzelfde. Soms krijg je te maken met onverwachte uitdagingen, die bewust of onbewust een grote impact op je hebben en negatieve gevolgen met zich meedragen. Campfire Coaching is er om deze gevolgen weerstand te bieden. Kortom, boek een sessie en wordt weer de beste versie van jezelf. 
 

Campfire Coaching bevindt zich rond het kampvuur, op een serene plek in de natuur en is er speciaal voor mensen die uit de dagelijkse routine willen stappen, stress willen verhelpen, zelfvertrouwen willen kweken en op persoonlijk vlak willen groeien. 

emotioneel, confronterend en bevrijdend
De kracht van vuur

Tijdens dit inspirerende en nieuwe concept word je door een professionele coach getriggerd om tot de kern te kopen en diepergelegen struggles zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Individueel of met een kleine groep gelijkgestemden, word je uitgedaagd om vragen te beantwoorden en te stellen, elkaar te confronteren en rustig en aandachtig naar elkaar te luisteren.

Door de magnetische aantrekkingskracht van het kampvuur, ontstaat er verbondenheid met de groep en de natuur om je heen, waardoor je je veilig voelt en je open durft te stellen. Oftewel de basis wordt gelegd om je innerlijke beleving te gaan ontdekken en heldere inzichten te krijgen op jouw werkelijke gedrag, emoties en gedachten. 

voor elke uitdaging

Campfire Coaching wordt gehouden op Landgoed Vidaa. Het is een unieke sessie, waar de natuur je de kracht geeft om uit je veilige wereldje te stappen en de coach je begeleidt om goed naar jezelf te kijken, wat je uitdagingen ook zijn!  Deelnemen aan Campfire Coaching? Neem dan contact met ons op om een reservering te maken.

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

top