art gallery en beeldentuin artihove

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Landgoed Vidaa. Over het hele landgoed vind je kunstwerken van zowel gevestigde namen als relevante nieuwe talenten.

Maak een wandeling door onze beeldentuin en bewonder de meest prachtige werken in onze art gallery aan het meer. Zowel binnen als buiten vind je een ruim opgezet en gevarieerd aanbod aan kunstobjecten. Kom langs voor een middag in de natuur en bewonder onze sculpturen van brons, art legering, keramiek, schilderijen, litho’s, tuinbeelden en fonteinen en creatieve woonaccessoires en sieraden.

VAN WOONACCESSOIRES TOT jubileumGESCHENKEN
Deskundig en eerlijk advies van onze experts

Bij Artihove vind je betekenisvolle werken voor elke gelegenheid. Wij zijn er voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een uniek jubileum- of relatiegeschenk, maar ook voor particulieren die een eyecatcher zoeken voor in huis of in de tuin. Ook bieden wij kunst voor elk budget. Naast chique designstukken en bronzen beelden, vind je ook serviesgoed, sleutelhangers en sieraden in ons assortiment.

In art gallery Artihove staan onze adviseurs je graag te woord om deskundig en eerlijke kunstadvies te bieden, wanneer je daar behoefte aan hebt. Een uniek kunstwerk op maat laten maken? Ook daar ligt onze expertise. Maak hiervoor een afspraak en kom bij ons langs. Wij luisteren graag naar je wensen en laten met liefde verschillende mogelijkheden zien.

Bel 010 – 5296060 om een afspraak te maken

praktische informatie

Ons landgoed is zeven dagen per week te bezoeken. De entree voor onze beeldentuin en art gallery Artihove is gratis. Bekijk hieronder de openingstijden.

Openingstijden

Je kunt dagelijks een kijkje komen nemen bij Artihove in Bergschenhoek.

Showroom / Beeldentuin:Maandag12:00 uur – 17:00 uur
 Dinsdag t/m vrijdag09:00 uur – 17:00 uur
 Zaterdag en zondag11:00 uur – 17:00 uur
top